Testimonials

Frank heb ik als manager professionalisering bij Adviesbureau Hoogendijk leren kennen. Hij heeft de welbekende Beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur in 2007 fundamenteel vernieuwd door een stevige verbinding tussen de interne en externe oriëntatie aan te brengen en door jobmarketing een volwaardige plek te geven. De opleiding heeft daarmee door zijn durf en inbreng nog meer aan kracht en kwaliteit gewonnen.
Aaltje Vincent
Bestsellerauteur
Afgelopen jaar gecoacht door Frank van der Mijn bij heroriëntatie op werk. Het was intensief, veelomvattend, leerzaam en niet op de laatste plaats: aangenaam. Met hulp van Frank heb ik een weloverwogen keuze kunnen maken om te starten als zelfstandig ondernemer. Daarvan heb ik nog geen dag spijt gehad. Wel elke dag profijt van de inzichten en vaardigheden die dit coachingstraject heeft aangereikt. Fantastisch.
Michael de Groot
Eigenaar van de groot promoot
Frank is an excellent listener with substantive analytical skills, applying his ability to condense a problem to its core, in a very open and pleasant manner, leading to practical suggestions and/or solutions.
Hans Maltha
Managing consultant CINOP
Frank van der Mijn heb ik leren kennen als een vertrouwenwekkende, inspirerende en ronduit geestige loopbaancoach. Hij gaf het duwtje in mijn rug dat ik kon gebruiken om de mentale vrijheid van het freelancers-schap te omhelzen.
Nanette Edens
Acteur
I have come to know Frank in his role as executive coach. He combines a professional coaching attitude with an open and pleasant character. He critically reflects in his coaching role and does not simply follow the path which I thought logical at the start of our coaching relation. Moreover, he does his work with a high level of integrity and personal interest.
Roelof-Jan Molemaker
CEO Benelux at Kantar
Carrieer coaching is Frank's second skin!!. He has the power to show you what important for you is in an unpushed but extremely efficient way bringing up the best of yourself. His wide human knowledge and use of coaching technics are extremely efficient. Frank is an expert in his domain! Frank thank you for your high integrity and fantastic results!You belong to the few best coaches in Holland!
Emma Zlotnik
Meetings & EVents specialist
Soms klopt het wat iemand over zichzelf zegt. Frank leren kennen als coach op een punt in mijn leven dat ik dacht dat ik alles wel wist of meegemaakt had. Vervolgens ervaren hoe goed en verrijkend het is om met iemand te werken, die vanuit een natuurlijke houding de juiste vragen weet te stellen en je een wereld laat verkennen die je niet eigen was. Iemand die een veilige basis geeft om het avontuur van je leven opnieuw te ontdekken. Niet zweverig, maar "down to earth" met respect voor mijn kennis en kunde, uitgaande van mijn verhaal, en zo natuurlijk sturend dat het lijkt alsof het alleen mijn verdienste is!
Miep van Es
Raad van bestuur bij Innoforte
Als ik probeer Frank te typeren, dan komt 'authentieke vakman' het eerst in me op. En dan termen als bevlogenheid, passie voor zijn vak en kennis. Veel kennis, breed en diep. Eigenlijk is visie en wijsheid, gebaseerd op kennis, hier veel beter op zijn plaats. In de samenwerking makkelijk en betrouwbaar. En zijn gevoel voor humor is, mits wel wat uitgedaagd, heerlijk. Wat kun je van een partner in business nog meer verwachten? Gewoon 5 vette sterren!
Jelle Vos
Executive coaching
Frank is empatisch en oprecht. Hij luistert, geeft ruimte en raakt de goede snaar. Inzicht ontstaat omdat hij de goede vragen stelt en meedenkt. Hij is direct en heeft de gave je vriendelijk op scherp te zetten. Hij laat je voor jou belangrijke waarden opnieuw ontdekken. De frisse en inspirerende gesprekken met hem stimuleren nieuwe gedachten en ideeen.
Evelien Turner
Bewonersconsulent
Frank vd Mijn has created a new way for us to look at our position within the organisation and has helped us as colleagues to deal with each other more efficiently, with more respect, and in the end more successfully.
Bart van Oort
Fortepianist & artistic leader
Toen ik wist dat ik me wilde bezinnen op de tweede helft van mijn loopbaan, was het vinden van een passende coach een harde noot om te kraken. Frank ontmoeten was daarin als een verademing. Frank is scherp en sensitief, helder en warm. Zonder opsmuk, met diepgang, aandacht en veel humor heeft Frank me op de reis begeleid. Nu ik als ondernemer begin aan een daadwerkelijk nieuw deel van mijn werkend leven, lijkt het logisch de reis met Frank te beëindigen. Al zal het 'traject' met Frank inderdaad stoppen, onze reis gaat voort. Ik verwacht niet anders dan dat ik Frank gedurende onze reis blijf ontmoeten, gewoon om af en toe te sparren, gewoon om af en toe heerlijk met hem te lachen.
Wenda Scholte
Interim directeur/manager